Ofte stilte spørsmål om vår babysving

HVOR KAN JEG Å MONTERES BABYSVINGEN?

Svingingen kan monteres på betonghimling eller trebjelker (se Tilbehør svingkrok). Svingkrok er tilgjengelig for begge typer himling. Ved godt vær kan svingen brukes utendørs og enkelt monteres på en tregren. I dette tilfellet er det ikke behov for ekstra utstyr, tauet føres ganske enkelt gjennom grenen og festes med en karabin i enden av tauet. Gipshimlingen kan ikke utstyres med babysving.

DET FØRSTE SVINGING? HVORDAN LEGGER DU BABYEN I SVINGEN?

Det første møtet med en svingen er en veldig viktig og avgjørende opplevelse for babyen. Vi må passe på at babyen ikke er trøtt eller sulten. Første gang du gynger er det verdt å vise babyen ADAMO-svingen og fortelle ham hva som vil skje. Knel eller sitt på knær slik at baby-svingen når overkroppen, og plasser den ansikt til ansikt med svingen, med fotsporet vendt mot oss. Hold øyekontakt med babyen og senk babyen forsiktig ned i svinghøyden. La oss være rolige, utstråle at gode ting vil skje, og le eller smile til babyen vår. Det er viktig at vi aldri svinger med det første, men heller gynger babyen. Vi må svinge pent og gradvist, så vil vi kunne svinge den senere, men aldri første gangen. Det er verdt å legge en fjær som passer til babyens vekt og introdusere babyen ved å vippe den opp og ned forsiktig sånn at babyen blir vant til det.

HVORDAN FÅ BABYEN TIL Å SOVE?

Babyer som blir kjent med svingen, vil de gjerne sovne, fordi du må gynge sakte og da slapper babyen av og sovner. Hvis du vil sovne på babyen din i svingen, legg den i svingen muligens søving og med en mett mage. Begynn å gynge og spring sakte til babyen gradvis slapper av. Du vil se dette når de trange hendene strekker seg, babyen begynner å blinke stort og sovner sakte under den milde gyngingen.

HVORFOR KAN NYFØDTE OGSÅ BRUKE SVING?

ER DET TRYGT?

Svingningen er trygg fra nyfødt alder. Den erstatter vugga og er kombinert med en huske. I søramerikanske land brukes vugger også i inkubatoren, selv om gynging hos nyfødte babyer vil fortere inngå vektøkning og gjør det balansert. Babyer med vondt i magen glemmer de ubehagelige krampene i magen mens de blir gynget og raskt roer seg. Vekten til barnet stuper ned i vevet og denne trøstende følelsen er betryggende.

BLIR RYGGRADEN TIL BABYEN BELASTET I SVINGEN?

Babyen ligger horisontalt i babyens sving slik at den ikke belaster ryggraden. Hvis babyen sitter opp seg selv i den da allerede er moden for det, kan vi forlate babyen.

HVIS BABYEN ELSKER Å SOVE I SVINGEN, KAN JEG FORLATE BABYEN?

Ja, babyen kan sove i det, men vær forsiktig så babyen ikke blir vant til det.

Hvis den blir litt større, vil babyen kreve bevegelse, babyen kan ikke gjøre det i en sving. Selvfølgelig kan babyen sove flere ganger i svingen om dagen. Om natten, burde vi ikke la babyen sove i det, for mens vi sover, kan vi ikke ta hensyn til babyen.

NÅR TRENGER DU Å ÅPNE FOTDELEN?

Det anbefales å åpne foten når babyen ikke kan sitte komfortabelt uten den eller hvis babyen er i stand til å rotere. Senere, i sittende stilling, vil den lille bruke beina for selvstendig gynging og fjæring.

HVORDAN HJELPER SVINGEN TIL BABY I BEVEGELSESUTVIKLING?

Barnets balanse utvikler seg når han faller ut av midtlinjen og deretter kommer tilbake. Den lille strammer visse muskler mens han balanserer, og må samtidig slappe av visse muskler. Den koordinerte bevegelsen av disse små musklene er nødvendig for å koordinere barnets bevegelse. Disse tidlige stimuliene påvirker i stor grad barnets senere utvikling av harmonisk bevegelse - tale og evne.

KAN JEG BRUKE UTEN STATIV?

Ja. Babysvingingen kan enkelt utstyres med en svingkrok hvor som helst i leiligheten. Svingkroken kan monteres flere steder, og siden svingen er enkel å henge ned, kan vi ta den med oss ​​hvis vi er i et annet rom i lang tid. Vektgrense på stativet: 10 kg (etter det anbefales det å øke lekeområdet til barnet for å oppnå en latteropplevelse og for ubegrenset utvikling).

ALLE LIKER Å SVINGE

Bare husk hvor mye du forventet at moren din skulle ta deg med til lekeplassen. Svinging forbedrer balanse, bevegelse, orientering i rommet, finmotorisk bevegelse, mens du hindrer indre spenninger, slapper av og sovne på.

Hver baby krever instinktivt vuginng i morens armer. Dette er et helt normalt fysisk behov for babyen din, da han har gynget i flere måneder i magen. Det er ikke tilfeldig at gråtende babyer er enklest å roe og sove på i armene. Alle mødre vet dette godt .

Det er en naturlig mors reaksjon at mamma plukker den gråtende babyen og berger henne . Men mange er redde for at babyen vil bli "fanget" og aldri vil kunne legge den ned.

Disse babyene er ofte i hendene til mammaen sin hele dagen, for så snart de blir lagt ned begynner de å gråte. Den forventede konsekvensen av dette er at mamma er ute av energi, uvaskede klær henger ut av tøyet og så videre ...

Vel, det er best for babyen din i gyngende armer å si det sikkert, men for å finne balansen og har du tid for deg selv uten galskap og nøling, får babyen viktige omsorg gså. Vi anbefaler at du gynger og.